Vervanging voor roken is snus

Geplaatst op 26-10-2021

Categorie: Lifestyle

In Zweden en Noorwegen wordt veel snus gebruikt. Dit kan je zien als vervanger van de sigaret zonder dat je kans hebt op longkanker. Zweden is het enige land in Europa waar de verkoop van snus met tabak legaal is. In 1994 trad Zweden toe tot de EU. Hierbij dwong Zweden af dat het verbod op de verkoop en het gebruik van snus niet op Zweden van toepassing zou zijn. Snus zonder tabak ook wel nicotinezakjes genoemd zijn wel in de hele EU legaal te kopen.

Waarom Zweedse snus

Snus wordt vaak geproduceerd in Zweden en Noorwegen. Hier komt dus ook de naam Zweedse snus vandaan, in Zweden en Noorwegen is Zweedse snus dus ook veel bekender dan in Nederland.

Nicotinezakjes

Nicotinezakjes ook wel Zweedse snus genoemd. Steeds meer rokers maar ook gebruikers van shisha, hookah (ook bekend als waterpijp) en e-sigaretten stappen steeds vaker over op nicotinezakjes. Met nicotinezakjes kun je rookvrij nicotine consumeren zonder dat andere er hinder van ondervinden.

Snus kopen bij een betrouwbare leverancier

Hoe vind je nu een betrouwbare leverancier van je snus producten? Die herken je vaak aan het aanbod snus producten en aan de bekende merken die er verkocht worden maar ook de informatie en snelle reacties op vragen zijn erg belangrijk. Wij van Snusalart.com zijn betrouwbaar, verkopen alle grote merken en mocht je vragen hebben dan voorzien we je graag van de goede informatie.

Smaken Snus kopen

Snus is verkrijgbaar in veel verschillende smaken. Het aanbod van de snus tabakzakjes is per merk verschillend. Zo heeft het merk LYFT wel 10 verschillende varianten. Maar ook qua sterkte heb je veel keuze, zo zijn er bijvoorbeeld ligt varianten te koop van de snus tabakzakjes maar natuurlijk ook de gewone varianten. Maar niet alleen LYFT snus heeft deze verschillende varianten. Dit geld ook voor de merken KILLA, ZYN, SKURF, ACE en nog vele andere. Zo zit er dus altijd wel een variant bij die bij jouw past.

Geen rook wel nicotine

Snus kopen is een goed alternatief voor roken, je krijgt wel je dagelijkse nicotine binnen maar je omgeving ondervind er geen hinder van dus ook op plekken waar je niet mag roken kun je wel genieten van snus nicotine zakjes. De snus nicotine zakjes zijn heel bekend in Zweden en Noorwegen en gaan in de toekomst misschien wel de sigaret vervangen.